Gronk kihagyja a szezonnyitót

Biztossá vált, hogy nem Tom Brady lesz a New England Patriots offensének egyetlen nagy hiányzója az Arizona Cardinals elleni szezonnyitó mérkőzésen.

A csapat combhajlítóizom sérüléssel bajlódó tight endje, Rob Gronkowski nem utazott el a csapattársakkal így biztosan nem fog pályára lépni a hétfő hajnalban kezdődő mérkőzésen.

A jelenleg 27 éves Gronk posztjának legjobb játékosa de nem kerülik el a sérülések, pályafutása során csak egyetlen szezonban tudott az összes mérkőzésen pályára lépni.

Ezen nem is lehet meglepődni hiszen egy Brady egyik kedvenc célpontjáról van szó, a sok elkapással és a sok szerzett yarddal pedig együtt jár a sok ütközés is.

2010-es draftolása óta Gronkowski több elkapott yardot (5,555) és több elkapott touchdownt (65) szerzett mint a liga bármelyik másik tight endje. A 66 touchdownjával (1 futott TD-vel együtt) nem csak posztjának nem az egész liga legeredményesebb játékosa volt az utóbbi hat évben.

Gronk távollététben a Chicago Bears-től megszerzett Martellus Bennett és az előszezonban remekül teljesítő másodéves A.J. Derby szerepel majd.

A Pats offense nem áll túl jól mert Brady és Gronkowski mellett két támadófalember, Jonathan Cooper és Nate Solder is ki fogja hagyni a találkozót.

nfl.com, Fotó: newsreportcenter.com