A Texans sem várja egészségesen a Patriots elleni mérkőzést

Hajnalban a több sebből vérző New England Patriots otthonába látogat a Houston Texans és a házigazdákhoz hasonlóan Ők sem teljes kerettel készülnek az összecsapásra. Már biztos, hogy legalább három játékosuk nem fog pályára lépni a mérkőzésen.

A kezdő linebackernek, Brian Cushing-nak még az első játékhéten sérült meg az oldalszalag a térdében és a hírek szerint még jó néhány hétig harcképtelen lesz. A left tackle Duane Brown pedig a szezon kezdete óta kvadricepsz sérüléssel bajlódik és az idei szezonban még nem tudott pályára lépni.

A pároshoz új játékosként csatlakozott Braxton Miller. A wide receivernek megsérült a combhajlítóizma a múlt heti Kansas City Chiefs elleni győztes mérkőzésen. A héten egyetlen alkalommal sem tudott edzésmunkát végezni és biztosan ki fogja hagyni a Pats elleni összecsapást.

Rajtuk kívül kiseb-nagyobb sérüléssel bajlódik nemcsak a csapat a liga egyik legjobb defensive endje J.J. Watt is. mellett a punter Shane Lechler sincs 100%-os állapotban. Mindketten limitált edzésmunkát végeztek a héten de Ők nagy valószínűség szerint pályára fognak lépni hajnalban.

nfl.com, Fotó: oxygen.ie