Jacoby Brissett kezd hajnalban, Jimmy Garoppolo lesz a Patriots tartalékirányítója

Most már biztos, hogy eljött Jacoby Brissett ideje. Az NFL Network információi szerint Brissett kezd a hajnali Houston Texans elleni mérkőzésen. Ez tulajdonképpen már tegnap is biztos volt de mostanra kiderült, hogy Jimmy Garropolo is az aktív keret tagja lesz.

A vasárnap esti Dolphins elleni győztes mérkőzésen vállsérülést szenvedett irányító játéka kérdéses volt, de be fog öltözni a Texans ellen. Játszani azonban nem fog. Persze ha megsérülne Brissett akkor már teljesen más lenne a helyzet.

Sérülés esetén valószínűleg Garropolo állna be csereként így elmarad az elkapó Julian Edelman irányítóként történő bevetése. Garropolo sérülése után az utóbbi napokban Edelman-el irányítóedzéseket végeztettek, hogy végszükség esetén be lehessen vetni QB poszton is.

A Pats csapata amúgy sem túl szerencsés a sérüléseket illetően mert a tight end Rob Gronkowski (combizomhajlító), a guard Jonathan Cooper (láb) és a linebacker Dont'a Hightower (térd) játékát is kérdésesnek jelölik. Gronk pályára lépéséről csak a mérkőzés kezdete előtt fognak dönteni.

nfl.com, Fotó: boston.cbslocal.com