Továbbra is kirobbanó formában a Dolphins futója

Jay Ajayi az utóbbi hetekben nagyon elkapta a fonalat.

A Miami Dolphins running backje tegnap este 214 futott yardot szerzett a Buffalo Bills, egy héttel korábban pedig 204 futott yardot a Pittsburgh Steelers ellen.

A két egymást követő 200 yard feletti mérkőzéssel Ajayi a liga történetének negyedik játékosa lett aki számára összejött ez a hihetetlennek számító bravúr.

O.J. Simpson-nak ez kétszer is sikerült 1973-ban és 1976-ban a Buffalo Bills játékosaként. Továbbá Earl Campbell a Houston Oilers játékosaként 1980-ban és az ugyancsak Dolphins játékos Ricky Williams számára jött össze ez a bravúr 2002-ben.

Ajayi eddigi, de valószínűleg az egész pályafutása legjobb szakaszában jár. A tavalyi Draft ötödik körében választotta ki a Dolphins és a tavalyi szezonban 187 futott yardot szerzett amit az utóbbi két mérkőzés bármelyikével túlszárnyalt.

Az örömöt azonban beárnyékolja, hogy Ajayi megsérült a mérkőzés negyedik negyedében. A Dolphins most bye weekre megy és ha nem súlyos a futó sérülése akkor mindenki nagyon kíváncsi lesz rá, hogy összejön-e a hihetetlen triplázás. A Jets-t fogadják majd hazai pályán november első hétvégéjén.

nfl.com, Fotó: