McAdoo véleménye a mérkőzésről

Három év után először sikerült nyerni az Eagles ellen, ezzel 5-3-ra alakult a csapat mérlege. Vajon a sorozatban második győzelem azt jelzi, hogy a csapat végre elkapta a fonalat? Erről, és sok másról nyilatkozott vezetőedzőnk, Ben McAdoo.

"Jó érzés volt győzelemmel visszatérni a bye után. Mostantól összpontosítanunk kell, és a játék mindhárom szeletében javulnunk kell."

A védelem ugyan 443 yardot szenvedett el, főleg passzokból, viszont rögtön a mérkőzés elején két labdaszerzéssel járult hozzá az előnyhöz, amelyet a csapat sikeresen megőrzött a lefújásig.

"A két turnover és utána a sikeres támadások jó alapot szolgáltattak. A védelem rendszeresen labdát szerez, ez biztató. Ezenkívül a támadósor is utat talált a célterületre, és ez nagyon fontos. Meg kell őriznünk magunkban ezt a gyilkos ösztönt, amellyel gyorsan kettős előnybe kerültünk, és azután is teljes gőzzel hajtottunk, nem engedtük közel kerülni az ellenfelet. Ebben a sportágban egy mérkőzés legalább négy negyedből áll, vagyis ennek megfelelően kell kialakítani a játékunkat - és így is tettünk a legvégéig."

Most pedig néhány érdekes mondat a vezetőedző meccs utáni sajtótájékoztatójáról:

A futójátékról és Paul Perkinsről:

"Azt hiszem, végül is volt néhány sikeres futásunk. Perkins kiegyensúlyozottan teljesített. Kemény védősorral szemben kellett helyt állni, de ezzel együtt is jobb futójátékra van szükségünk. (...) Beszéltünk róla, hogy több játékos juthat szerephez, és mindenki bekerül a 46 fős meccskeretbe."

Eli Manning teljesítményéről:

"A labdaeladásoknál balszerencséje volt, de ma jól juttatta célba a labdáit. Azonban ezúttal is vissza kell néznünk a felvételeket a pontosabb értékeléshez.”

Arról, hogy Victor Cruz miért volt a pályán kevesebb alkalommal:

"Az imént említettem, hogy mindenkit fel szeretnénk venni a 46-os keretbe, vagyis minél többet rotáljuk a pályára lépő játékosokat, hogy minőségi cseresorral rendelkezzünk."

Eli Apple nehézségeiről és a lecseréléséről:

"A rotáció és az adott helyzetben a legjobban használható játékosok pályára küldése a győzelmünk kulcsa. (...) Láttam, hogy volt egy elhibázott szerelése. Küszködött, de mivel fiatal játékosról van szó, gyorsan helyre fog jönni."

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Fotó: theeagleswire.usatoday.com