NFC North Erősorrend: 9. hét

A Vikings bár még első, teljesen elherdálta az előnyét a csoportban és hagyta, hogy az ellenfelek feljöjjenek.

Sorozatban három vereség a Minnesota-tól, a Green Bay leginkább csak szenved, a Detroit a csoport élére törekszik, míg a Chicago elvan ott a végén.

1. (11.) MINNESOTA VIKINGS (5-3) -4
Hosszabbításban kaptunk a Lions együttesétől egy bődületes védekezési hibának köszönhetően. Persze a meccsen sem voltunk végig jók és bár elvileg nyerhettünk volna, ez most elmaradt.

A pihenőhetéről érkező Washington Redskins csapatával mérkőzünk meg idegenben. Most már tényleg össze kell szednünk magunkat, mert a hátralévő 8 meccs sem lesz egyszerű, jön pár sokkal esélyesebb csapat. Ezért kell ma nyerni a Redskins ellen.

következő mérkőzés: @ Washington Redskins (4-3-1)


2. (12.) DETROIT LIONS (5-4) +3
Győzelemmel zártak a pihenőhetük előtt, ráadásul a csoportellenfél és a csoportot vezető Minnesota-t sikerült legyőzniük, igaz hosszabbításban. A ráadásban Tate pecsételte meg az ellenfélsorsát, így a bye week előtt feljöttek a csoport második helyére.

A héten nem lépnek pályára, számukra most érkezett el a pihenőhét ideje.

következő mérkőzés: bye week (-)


3. (13.) GREEN BAY PACKERS (4-4) -4
Az Indianapolis Colts ellen szoros meccsen kaptak ki, Rodgers-ék egyelőre nem találják a helyes utat. Ez a vereség a második helyükbe került a csoportban.

Talán az egyik legjobb ellenfelet kapják ezen a héten, hogy javítsanak. A Titans nem mutat idén (sem) nagy formát, így egy könnyed sikert söpörhet be a Green Way.

következő mérkőzés: @ Tennessee Titans (4-5)


4. (28.) CHICAGO BEARS (2-6) 0
Pihenőhetüket töltötték, nem léptek pályára az előző fordulóban.

A Tampa Bay Buccaneers-hez látogatnak, ez a meccs hozhat némi izgalmat, hiszen mindkét csapat hasonlóan teljesít eddig a szezonban, így talán láthatunk egy jó kis ki-ki meccset.

következő mérkőzés: @ Tampa Bay Buccaneers (3-5)

Első szám: csoportban elfoglalt hely | Első zárójel: a ligában elfoglalt hely | Második zárójel: mérleg | Zárójelek utáni rész: előző héthez képest a változás 

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com