OLvad a támadófal...

A Giants azt remélte, hogy a vasárnapi, Cleveland Browns elleni meccsre visszakapja legalább az egyik támadófal embert, ehelyett sajnos elvesztettünk még egyet.

Justin Pugh, aki több mérkőzésen hiányzott térdsérülése miatt, a héten ismét edzett és optimista volt hétvégi játékát illetően. Ennek ellenére ma hivatalosan is a sérült listára került. Pugh-hoz csatlakozott az őt pótló Brett Jones (lábikra) és Jones-t pótló Marshall Newhouse (térd) is. Jones a 10. héten, a Bengals ellen sérült meg, Newhouse pedig a 11. héten, a Bears ellen lett harcképtelen. Hét elején még ő is optimista volt, úgy vélte, a sérülés ellenére játszhat majd.

A három lineman mellé kérdésesként került a listára Adam Gettis, Amennyiben ő sem tud játszani vasárnap, akkor szerephez juthat Shane McDermott, akit a múlt héten igazoltunk le a gyakorló csapatba, vasárnap pedig már az 53-as keretbe került.

Szintén kérdésesként került a listára JPP, Orleans Darkwa és az elkapó Roger Lewis Jr. Ők mindhárman könnyített edzésen vettek részt ma, ez jó hír JPP és Lewis esetében, hiszen a héten korábban nem tudtak edzeni.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Fotó: rantsports.com