Nincsenek törvényszerűségek! Buccaneers-Seahawks 14:5

A múlt héten azt mondtam, a Kansas legyőzése a legnagyobb győzelmünk a szezonban. Hála az éhnek ezt már egy hét múlva módosítanom kell! Elképesztő mit művelt tegnap éjszaka a Bucs D-line! Az ő hathatós közreműködésükkel Jameis és csapata elég pontot termelt a győzelemhez.

I.negyed: Ki hitte volna, hogy Koetter elemzései olyan jól működnek majd, hogy a Winston-Evans játékkapcsolat két touchdown-t is eredményez. 14:0 ide.

II.negyed: A Seattle defense reagál és nincs több Bucs pont. Viszont van egy Luke Stocker holding a saját end zone-ban, ami két pontot érő safety-t eredményez az ellenfélnek. Valamint van még egy Seattle mezőnygól! Szerencsére az édesapját a múlt héten elveszítő Alterraun Verner jól használja ki Paul Richardson rossz útvonal választását. Ezzel megakadályozza, hogy a Seahawks tovább zárkózzon.

III.negyed: Nincsenek továbbra sem pontok egyik fél részéről sem. Talán Aguayo kihagyott mezőnygól kísérlete említhető meg 48 yardról.

IV.negyed: Beindul a turnover háború! egy-egy fumble és interception mindkét oldalon. Szerencsére ez meggátolja, hogy az ellenfél további pontokat szerezhessen!

Bődületes! Hatszor zsákoltuk Wilson-t és tizenegy alkalommal ütöttük meg. Ennek a java részét a védőfal produkálta. Csodálatos éjszaka, hatalmas győzelem!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: zimbio.com