Andrew Luck könyök és vállsérülés miatt kihagyta a tegnapi edzést

Az Indianapolis Colts kezdőirányítója könyök és vállsérülés miatt kihagyta a tegnapi edzést. A csapat eddig sem teljesít túl jól és a helyzetüket nem könnyíti meg Andrew Luck újabb sérülése.

Luck a múlt héten csak limitált edzésmunkát végzett a vállsérülése miatt de vasárnap végül pályára lépett a Houston Texans ellen.

A Texans elleni találkozót végigjátszotta de az idei szezon legrosszabb teljesítményét nyújtotta. Több rossz átadása volt, passzai 53.3%-a volt csak sikeres és 2 interceptionel zárta a mérkőzést.

Chuck Pagano vezetőedző természetesen reménykedik benne, hogy kezdőirányítója pályára tud lépni vasárnap a Vikings ellen mert csapat még versenyben van a rájátszásért.

Csoportjukban egy mérkőzéses hátrányban vannak a Texans és a Titans mögött. A csoport második helyezettje biztosan nem fog továbbjutni így csak csoportgyőzelem esetén játszhatnának a playoffban amihez azonban már nem hibázhatnak.

Luck idő előtti visszatérésével azonban kockáztatnák a csapat legjobb játékosának egészségét. A támadófal finoman szólva is gyatrán teljesít, az idei szezonban már 96 alkalommal értek oda Luck-hoz. A gyenge fal visszatérő probléma Indianapolisban mert az ellenfelek védői 2012 óta 471 alkalommal ütötték meg Luck-ot ami az adott időszak legrosszabb értéke.

nfl.com, Fotó: espn.com