Nem biztos, hogy folytatódik a sérültlistára került DeMarcus Ware pályafutása

A Denver Broncos hátsérülése miatt tegnap sérütlistára tette linebackerét DeMarcus Ware-t. A csapat vasárnap elbúcsúzott az idei rájátszástól így megtehetik, hogy pihentetik vagy idő előtt "szabadságra" küldik a sérüléssel bajlódó játékosaikat.

Ware mellett listára került a defense másik játékosa is. A csapat tartalék cornerbackje Kayvon Webster agyrázkódás miatt került fel a sérültlistára.

Ware az egész tavalyi és idei szezonban is hátsérüléssel bajlódott és jelen pillanatban nem rendelkezik érvényes szerződéssel a következő szezonra. A listával lehet, hogy véget ér a kitűnő linebacker pályafutása bár egy "olcsóbb" szerződéssel még visszatérhet a következő szezonban is.

A védő három éve érkezett a Broncos-hoz amikor hároméves 30 millió dolláros szerződést kötött a csapatával. Az évi 10 millió dolláros szerződés már a múlt, hasonlóban már nem gondolkodhat. Ráadásul a Broncos igazán ígéretes outside linebacker párossal rendelkezik Shane Ray és Shaquil Barrett személyében.

Az egyik kérdés az, hogy Ware folytatni akarja-e a pályafutását. A másik pedig az, hogy a Broncos vissza akarja-e hívni. Az elsőre már megvan a válasz, a játékos az Instagram oldalán kijelentette, hogy van még üzemanyag a tankjában.

Ware 654 tacklet, 3 interceptiont és 35 kierőszakolt fumblet szerzett. Kilenc alkalommal került be a Pro Bowl, és hét alkalommal (négy első és három második keret) az All-Pro keretbe. 138,5 sackjével pedig az örökranglista harmadik helyén áll. Egy sackel áll Jason Taylor és hárommal a rekorder Hall of Famer Michael Strahan mögött.

nfl.com, Fotó: twitter.com