NFC North Erősorrend: 16. hét

A Packers végül csoporton belül és a rangsorban is beelőzte a Lions együttesét, de ma még minden megváltozhat.

A Vikings és a Bears egymás ellen búcsúznak a 2016-os idénytől, de valószínű mindenkit inkább a másik összecsapás, a Packers-Lions fog érdekelni.

1. (9.) GREEN BAY PACKERS (9-6) +2
A Vikings elleni sikerükkel jó eséllyel pályáznak a csoportelsőségre és az ezzel jár rájátszást érő helyre, de még azért van egy kis tennivalójuk.

Az azonos mérlegű Lions együttesével csapnak össze a 17. játékhetén, az alapszakaszt is lezáró Sunday Night Football keretén belül. Aki itt nyer az megy tovább.

következő mérkőzés: @ Detroit Lions (9-6)


2. (12.) DETROIT LIONS (9-6) -3
Sokáig az élen állt a csoportban és a rangsorban is, de a múltheti vereségével mindkettőn kellemetlen helyzetbe került a Lions.

Nagyon nagy téttel bíró meccs vér a Lionsra, akik megvédhetik becsületüket, de akkor a számunkra az év legfontosabb meccsén meg kell verniük a csoportrivális Packers-t.

következő mérkőzés: vs Detroit Lions (9-6)


3. (21.) MINNESOTA VIKINGS (7-8) -1
Bár szereztünk pontokat a Packers ellen, sokkal többet kaptunk, mint amit szabadott volna, így beleszaladtunk egy sima vereségbe és ezzel elbúcsúztunk a további küzdelmektől.

A tisztes helytállásért és az egálra hozott szezonért játszunk hazai pályán a Bears csapatával, illene egy győzelemmel búcsúzni ettől a borzalmakkal tarkított szezontól.

következő mérkőzés: vs Chicago Bears (3-12)


4. (29.) CHICAGO BEARS (3-12) -1
Nem sok meccset nyertek meg idén és a legutóbbi Radskins elleni sem ide kapcsolható. A jelentős pontkülönbséggel elvesztett meccset nem biztos, hogy pozitívan elő lehet adni.

Utoljára lép pályára a Bears is a 2016-os idényben, ellenfele a mindenképp győzelemre törekvő Vikings lesz, megnézzük, hogy két nagyon csalódott csapat mire megy egymás ellen.

következő mérkőzés: @ Minnesota Vikings (7-8)

Első szám: csoportban elfoglalt hely | Első zárójel: a ligában elfoglalt hely | Második zárójel: mérleg | Zárójelek utáni rész: előző héthez képest a változás 

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com