Bears 10, Vikings 38

Valahogy így kellett volna egész évben hozni a meccseket, de nem így volt, így a Bears ellen lezártnak tekinthetjük a 2016-os idényünket.

Sajnos a Minnesota Vikings számára tegnap véget ért a 2016-os idény, ugyanis 8-8-as mérleggel a csoport harmadik helyén zárt. Az utolsó meccsen nagyon simán vertük a Bears-t, valahogy így kellett volna őket a korábbi meccsen is.

Már az elején látszott az osztálykülönbség, ami a találkozó végére bőven meg is látszott. Egyetlen sajnálni valónk van itt most, hogy Thielen-nek csak 7 yardnyi elkapása volt, így most sem lett 1000 yardos elkapó a csapatban. Bradford szinte hibátlanul dolgozott 3 TD passz mellett egyszer eladta a labdát.

Rudolph 117 yardnyi elkapással és 1 TD-vel zárta a meccset, így ő a franchise történetében a legeredményesebb TE, hiszen ez volt karrierjének 29. elkapott hatpontosa.

Waynes és Rhodes is szerzett interceptiont, míg Griffen fumble return TD-vel járult hozzá a győzelemhez, míg McKinnon elkapásból és futásból is beért a gólvonal mögé. 8-8 tehát, 2017-re jobb és főleg szerencsésebb, de mindenképpen sérülésmentes idényt kívánunk a csapatnak. Ja, azt még hozzá kell tenni, hogy ez volt Chad Greenway utolsó mérkőzése a Minnesota Vikings-ban, hiszen ezután a szezon után visszavonul.

Végeredmény:
CHICAGO BEARS 10:38 MINNESOTA VIKINGS

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com