A Főcsoport döntőt is kihagyja a Packers legjobb elkapója

Rossz híreket kaptak a Green Bay Packers szurkolói. A csapat legjobb elkapója Jordy Nelson csak limitált edzésmunkát végzett tegnap és a hírek szerint ki fogja hagyni az Atlanta Falcons elleni Főcsoportdöntőt.

Nelson bordasérülés miatt hiányzott a Dallas Cowboys elleni mérkőzésről is. Mike McCarthy vezetőedző tegnap lenyilatkozta, hogy Nelson limitált edzésmunkát végzett a csapat rehabilitációs egységében és minden jel szerint a hétvégi találkozót is kell hagynia.

A csapat másik két elkapója Davante Adams és Geronimo Allison kihagyta a tegnapi edzésnapot de a hírek szerint Ők pályára fognak lépni a Falcons ellen. Adams a Cowboys ellen szenvedett bokasérülést, Allison pedig lábsérüléssel bajlódik.

Az elkapókon kívül a csapat védelmét sem kerülték el a sérülések. Morgan Burnett safety kvadricepsz sérülés miatt Nelson-hoz hasonlóan csak a rehabilitációs egységben tudott edzésmunkát végezni. A csapat cornerbackje Quinten Rollins azonban nagyon közel áll ahhoz, hogy teljesítse az agyrázkódás esetén előírt protokollt így Ő nagy valószínűség szerint játszani fog a hétvégén.

nfl.com, Fotó: twitter.com