Texans, Buccaneers, Giants – Peterson megnevezte csapatait

Adrian Peterson nem rejti véka alá a csapattal kapcsolatos dolgait, a jövőre is vannak elképzelései.

A Minnesota Vikings futója Adrian Peterson tegnap elárulta, hogy melyik három csapatban tudja elképzelni magát a következő idényben, ha nem marad a Minnesota együttesénél.

Peterson idén sérülés és a végén főként makacsság miatt nem tudott / nem tett sokat hozzá a csapat játékához. 3 meccse 37 futási kísérletből 72 yardos és fumble-t tud felmutatni 2016-ról. Az 1., 2. és 15. héten láthattuk őt csak. Peterson a szezon elején lábsérülést szenvedett, így kihagyott jó pár meccset. A 15. héten visszatért, de mivel ott vereséget szenvedtünk a továbbiakban nem láthattuk a pályán. Mindenféle sérüléskiújulással jöttek, de mindenki tudja, hogy egyszerűen csak nem akart játszani egy olyan csapatban, ami már nem esélyes a rájátszásra.

Ma egy reggel műsorban elmondta, hogy bár most lesz 32 éves, további 5 szezont szeretne játszani és hozzátette, hogy ha nem a Vikings-ban, akkor szívesen játszana a Houston Texans, a Tampa Bay Buccaneers vagy éppen a New York Giants csapatában.

Korábban tett mindenféle kijelentést azzal kapcsolatban, hogy hol képzeli el a karrierje utolsó évét/éveit. Volt itt az, hogy marad Minnesota-ban, mert mégis sok éven keresztól itt harcolt, de tett olyan nyilatkozatokat is, hogy mivel Texas állam szülötte szívesen játszana a Dallas vagy a Houston együttesében.

Nos Elliott mögött nem hinném, hogy szívesen lenne csere és talán még Jones sem olyan szenilis vénember, hogy 18 millióért szerződtessen a cseresorba játékost és végigpadoztassa vele az évet. Elég neki ott Romo a maga 20 milliójával.

És, hogy mi hoz a jövő, az kiderül, talán nem is olyan sokára.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com