Reggie McKenzie tudja, hogy súlyos pénzeket kell rááldozni a két kulcsjátékosra

Reggie McKenzie tudja, hogy igen kényelmetlen offseason elé néz, mert mindenképpen meg kell tartani a csapat két kulcsjátékosát. "Rengeteg munka vár ránk, a csapat több kulcsjátékosának is új szerződésre van szüksége."

Természetesen Khalil Mack és Derek Carr a két legfontosabb játékos akinek megtartása kulcsfontosságú a csapat jövője szempontjából. Mindkét játékos idén lép újonc szerződésének utolsó évébe.

A két játékos közül Carr új szerződése élvez prioritást. Nemcsak azért mert a szezon végén láttuk mi lesz a csapattal Carr nélkül hanem a draftolásuk helye miatt is.

Mack elsőkörös játékos volt így az Ő esetében él az ötödik éves opció ami alapján további egy évig a csapatnál marad a védő. Carr-nál második körösként azonban nincs meg ez a lehetőség.

"A jó hír az, hogy még rengeteg időnk van de én nem az a típusú ember vagyok aki mindennel az utolsó pillanatig kivár. Ez a két srác nemcsak nagyszerű játékos, de remek ember, igazi Fosztogató és biztos akarok lenni, hogy amit tenni fogunk az lesz a legjobb, hogy a csapatnál tartsuk Őket."

"Megpróbálsz mindent megtenni, hogy a lehető legtöbb kitűnő képességű játékosodat megtarthasd. Azonban nem lehet egy keretet felépíteni multi millió dolláros szerződésű játékosokból. Nem így működik a rendszer. Tehát elkezdünk azon dolgozni, hogy megtartsuk a jó játékosainkat a legkevesebb összegért. Az irányítónak kijár a nagy pénz. Khalil-nak kijár a nagy pénz. Ezen dolgozunk de jelenleg nem érezzük, hogy fenyegetve lennénk." - nyilatkozta McKenzie.

Biztosan sikerül majd megegyezni Carr-al és Mack-el is, a kérdés csak az, hogy mikor és mennyiért. A kérdés inkább csak az, hogy az Oakland Raiders vagy a Las Vegas Raiders játékosai lesznek.

nfl.com, Fotó: cbssports.com