A Steelers elleni is vizsgálatot indítanak a sérültlista manipulálása miatt

A liga bejelentette, hogy a Seattle Seahawks-hoz hasonlóan a Pittsburgh Steelers elleni is vizsgálatot indítanak a sérültlista manipulálása miatt. Az AFC Főcsoportdöntőn megsérült Le'Veon Bell és emiatt vizsgálódik a liga.

A running back ágyéksérülést szenvedett a New England Patriots elleni mérkőzés első negyedében de a mérkőzést követően lenyilatkozta, hogy már hetek óta sérüléssel bajlódik.

Mike Tomlin gyorsan reagált és elmondta, hogy a mérkőzés előtt Bell esetében csak egy kisebb sérülésről beszélhettek így nem kellett jelenteni mert a jelentéseken csak a komoly sérüléseket kell feltüntetni.

Bell csak 11 snapnél volt pályán ami a Steelers offensive snapjeinek 16%-át jelenti. Hat alkalommal futott és 20 yardot szerzett. A playoff korábbi szakaszában a Dolphins ellen 167 yardot, a Chiefs ellen pedig 170 futott yardot szerzett. A számok nem azt mutatják, hogy korábban is sérült lett volna.

Bell esete hasonlít egy pár héttel ezelőtti történetre. A Seahawks vezetőedzője Pete Carroll a Falcons elleni kiesés után elárulta, hogy cornerbackjük Richard Sherman a szezon második részét térdsérüléssel játszotta végig. Ítélet még nincs az ügyben de egyes hírek szerint akár a csapat második körös Draft pickjét is elvehetik.

nfl.com, Fotó: foxnews.com