A Falcons kezdő centere játszani fog a Super Bowl-on

Az Atlanta Falcons edzőinek véleménye szerint a csapat kezdő centere Alex Mack biztosan pályára fog lépni a Super Bowl-on. A támadófalember bokája a Green Bay Packers elleni NFC Főcsoportdöntőn sérült meg ami miatt nem tudott edzésmunkát végezni a múlt héten.

A Falcons ezen a héten már Houstonban tartózkodik és Mack is edzésbe állt. Igaz egyelőre csak limitált edzésmunkát végzett de az edzők nagyon pozitívak vele kapcsolatban. Az optimista hangulat ellenére azonban minden eshetőségre fel kell készülnie a csapatoknak és Mack az edzésen mini edzést tartott tartalékának Ben Garland-nak.

Mack mellett ugyancsak limitált edzésmunkát végzett a csapat legjobb elkapója Julio Jones is. A wide receiver már hosszú hetek óta lábujjsérüléssel bajlódott. A két támadóval ellentétben azonban nem edzett a csapat pass rushere Dwight Freeney aki könyöksérüléssel bajlódik.

A Super Bowl nem egy sima mérkőzés és erre mindenki "felépül" aki nem súlyos sérüléssel bajlódik így nagy meglepetést jelentene ha a Falcons bármelyik játékosa is kihagyná a nagydöntőt.

nfl.com, Fotó: thefalcoholic.com