A Super Bowl-on még ellenfelek lesznek de Kyle Shanahan és Jimmy Garoppolo jövőre együtt dolgozhat a 49ers-nél

A holnapi 51. Super Bowl-on az Atlanta Falcons offensive koordinátora Kyle Shanahan és a New England Patriots tartalékirányítója Jimmy Garoppolo "egymás ellen" játszik de a hírek szerint könnyen elképzelhető, hogy a következő szezonban már egy csapatot fognak erősíteni.

Hivatalosan még nem nevezték ki de Shanahan lesz a 49ers következő vezetőedzője. Emellett az is biztos, hogy Garoppolo az idei alapszakaszt már nem a Patriots játékosaként fogja megkezdeni és a legfrissebb hírek szerint a 49ers is beszáll majd az irányítóért folyatott versenybe (vagy inkább licitháborúba).

Shanahan az egyik Cleveland Plain Dealer-nek adott nyilatkozatában elárulta, hogy a 2014-es Drafton nagyon tetszett neki Garoppolo. Az edző akkor még a Cleveland Browns offensive koordinátora volt és a csapat végül az első körben Johnny Manziel mellett döntött.

Most már könnyű kimondani, hogy Manziel és Garoppolo közül az utóbbi volt a jobb választás. Manziel szépen fokozatosan kijátszotta magát az NFL-ből de a hírek szerint Shanahan már a Draft után elmondta, hogy Garoppolo lett volna a megfelelő választás.

A nyilatkozat alapján kiderült, hogy Shanahan nagyon szívesen a 49ers rosterén látná Garoppolo-t így a fő kérdés az, hogy miként vélekedik erről a 49ers új general managere John Lynch. A 49ers a tavalyi katasztrófális szezonnak köszönhetően másodikként választhat a Drafton. Ez az értékes pick biztosan érdekelné a Patriots vezetőségét is de korántsem biztos, hogy a 49ers oda akarja adni a Draft második legértékesebb választását.

nfl.com, Fotó: twitter.com