Akiket elküldhetnek az offseasonban: Doug Free, OT, Dallas Cowboys

A Dallas Cowboys nagy gondban van a fizetési sapkával így áldozatokat kell hozni az idei offseasonban. Az overthecap.com információja szerint a csapat 51 legjobb játékosa 183 millió dollárt foglal el így a csapat 12.9 millió dollárral a határ fölött áll.

Jelenleg nem lehet tudni, hogy mi lesz Tony Romo-val és az irányító sorsa a fizetési sapka szempontjából is kulcsfontossággal bír. Jelenleg az irányító foglalja el a legtöbb helyet a maga 24.7 millió dollárjával de a csapat támadófala is nagy helyet követel magának.

A tavalyi kezdők: Tyron Smith 15.8, Zack Martin 2.85, Travis Frederick 14.87 és Doug Free 7.5 millió dollárnyi helyet foglal el. Ronald Leary kezdő bal guard szerződése lejárt, neki új szerződés kellene.

A fizetési problémák miatt a fal nem fogja megúszni az offseasont és a legveszélyeztetettebb tagjuk a veterán Free. A tacklet a 2007-es Draft negyedik körében választotta ki a Cowboys és egész pályafutása során a csapat játékosa volt.

Jelenleg azonban már 33 éves és az idei szezonban 7 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából. Elküldése esetén 2.5 millió dollár halott összeg maradna utána és 5 millió dollár szabadulna fel.

nfl.com, Fotó: sportige.com