A Buccaneers elküldte a korábbi nagy szabadügynök fogását

A Tampa Bay Buccaneers tegnap bejelentette, hogy megválik cornerbackjétől Alterraun Verner-től. A védő három éve még nagy szabadügynök fogásnak számított de játékával nem tudta meghálálni a bizalmat.

Verner 2014-ben négyéves, 25.5 millió dolláros szerződést írt alá a Buccaneers-el. A szerződés felépítése miatt azonban az idei szezonra már nem maradt garantált kereset így a Bucs egyetlen cent halott összeg nélkül megválhatott a játékosától.

Elküldésével 6.5 millió dollárnyi szabad helyet képeztek. Verner a negyedik legtöbb helyet foglalta el az idei fizetési sapkából.

A védő elküldésének az anyagi okai miatt sportszakmai okai is voltak. Kezdő posztját már két éve elveszítette és tavaly már csak epizódszerep jutott a számára. Az utolsó két szezonban csak 9 mérkőzésen volt tagja a kezdőcsapatnak.

Verner pályafutásának nem tett jót az utolsó két szezon de biztosan nem fogja kihagyni az idei szezont. Jóval kisebb fizetéssel de egy cornerback problémákkal küzdő csapat biztosan szerződtetni fogja a jelenleg 28 éves védőt.

nfl.com, Fotó: buccaneers,com