Kalandra fel!!!

160202_sbc_trophy_jpg_crop_promo-xlarge2.jpg

Itt van a tavasz, itt van újra (bocsi a P. Sándor rajongóktól a barbárságomért :D) és ezzel rövid téli álma után újra életre kell az NFL,és hivatalosan is kezdetét veszi a 2017-es (98.-ik!!!) szezon! Ez nekünk, rajongóknak nagy örömöt jelent, hisz végre mozgolódás van a csapatok körül, és nem kell azon aggódnunk, hogy melyik kedvencünk vert el valakit egy klubban (ld Revis). Ám ebben az időszak nem mindenkinek mosoly és boldogság, vannak olyanok akiknek szomorúságot, munkanélküliséget, bizonytalanságot,komoly bértárgyalásokat, és esetleges költözést hoz az új évad.

A klubok egy jó kertes gazdához illően már megmetszették gyümölcsfájukat, levágták az elöregedett, vagy haszontalan ágakat, helyet biztosítva az új, életképesebb egyedeknek illetve a fiatalabb hajtásoknak, és megágyaztak az új cserjéknek. A csapatok nagy örömére idén is lesz kikből szépíteni a kertet, csak bírják bukszával.

A már meglévő egyedek áttelepítése mellett fontos a saját nevelésű fiatal egyedek felnevelése is.Erre lesz tökéletes az évente Indianapolisban megrendezésre kerülő felmérő, játékos munstrára, ahol szemezgethetni lehet az új generáció képviselő közül.

Amit látatlanban el lehet mondani az elkövetkező 2-3 hónapról, hogy nagyon sok játékosból lesz milliomos, illetve hogy ősztől jó pár helyi foci cár édesanyja fog folyamatosan csuklani, de az amifoci már csak ilyen :)

És ahogy Cecelia Ahern oly szépen leírta:„A tavasz a reményteljes, a nyár büszke, az ősz alázatos, a tél ellenálló”

Akkor reménykedjünk, és várjuk, mit hoz nekünk a kikelet. Egy biztos, unatkozni nem fogunk!

Video: NFL Network, Fotó: slate.com