A szurkolók Draft választása: Dalvin Cook

Kit kellene a Panthers-nek választani a nyolcadik helyen a 2017-es draft-on? A panthers.com megnézte a szurkolók választásait a Twitter-en. A következő játékos az FSU running back-je, Dalvin Cook.

Miért logikus: Egyszerűen fogalmazva, Dalvin Cook bármely offense-nek képes segíteni. Ahogy sokan említették, megvan hozzá a robbanékonysága és a mozgékonysága. A Carolina-nak ott van a már bizonyított futója, Jonathan Stewart (aki márciusban már 30 éves lesz), de Cook csábító kiegészítője lehetne a backfield-nek. A Panthers mindig előtérbe helyezte a futójátékot a vezetőedző Ron Rivera irányítása alatt, de hiányzott a következetesség 2016-ban. A Carolina átlagosan 4,0 yardot futott kísérletenként tavaly, amivel a 20. helyen végeztek az NFL-ben. Egy olyan futó, mint Cook, aki átlagosan 6,5 yardot ért el futásonként és 48 TD-t ér el három év alatt a Seminoles csapatában, minden bizonnyal növelhetné a nagy futójátékok számát.

Max Henson véleménye: Cook az egyik nagy kedvence a szurkolóknak a Carolina első körös választásával kapcsolatban és könnyen belátható, hogy miért. A srác képes a nagy játékokra, futó és elkapó készségekkel is rendelkezik és ennek az offense-nek szüksége van még több olyan játékosra, aki képes a nagy játékokra. Ha a Panthers csökkenteni akarja az irányító Cam Newton futásait, amit Rivera már jelzett a holtszezonban, bölcs dolog lenne egy fiatal játékmester a running back szobában.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: nfl.com