Hard Knocks Tampában?

Az HBO állandó sorozata, melyben egy NFL csapat idényre való felkészülését mutatják be természetesen lesz az idén is. S bizony jelen pillanatban úgy áll a dolog, hogy leginkább négy csapat felkészülési bázisa közül kerül ki a kiválasztott helyszín. Ezek a csapatok a Cleveland Browns, az Indianapolis Colts, a New Orleans Saints és a Tampa Bay Buccaneers. Tulajdonképpen összesen 8 csapat fele meg a kritériumoknak miszerint nincs új vezetőedző, nem voltak a rájátszás részesei és már egy évtizede nem szerepeltek a sorozatban. A négy felsorolt azonban úgy néz ki toronymagas esélyes. Sőt! A legtöbben inkább két csapatra szűkítik ezt a kört. Cleveland és Tampa.

Arra bizonyára sokan kíváncsiak, hogyan lehet felkészíteni egy az előző idényben roppant rosszul szereplő gárdát, ami viszont egyre inkább tele van tehetséges játékosokkal. Mint a Browns. A Buccaneers viszont egy rájátszás közeli csapat volt. Sokan mondják, hogy a játékosok karaktere teszi igazán vonzóvá csapatunkat. Jameis Winston karizmatikus személy. Gondoljunk csak a nem szokványos motivációs beszédeire! Imádja a kamerát és a kamera is szereti őt. Itt tényleg vannak jó humorú, keményen dolgozó vagy éppen talpig vallásos srácok. Az HBO számára bizonyára igazi aranybánya lenne a társaság!

Hogy ez jó vagy sem? Az edzők javarésze nem szereti, hiszen kimondva-kimondatlanul a forgatás és a kamerák jelenléte megosztja a játékosok koncentrációját. Még akkor is amikor már a forgató stáb nincs ott. S ha nem is jelentősen, akkor is időt von el az amúgy is szűkös felkészülési időből.

Jó viszont azért, mert a csapat újabb szurkolókat szerezhet a felvételeknek hála. Talán itt Magyarországon is, hiszen évről-évre itt is felbukkan egy-két új szurkoló, aki a Hard Knocks adásai révén szerez magának kedvenc csapatot. S a Tampára ez ráférne, hiszen a sok éves bénázás nyomán hazánkban egyáltalán nem örvendenek nagy népszerűségnek.

A döntés az HBO és az NFL tárgyalóasztalánál születik majd meg. De könnyen meglehet, hogy kedvenc csapatunkat már a felkészülés során is láthatjuk.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: technologytell.com