Rob Gronkowski reménykedik benne, hogy csapattársa bankot fog robbantani

Rob Gronkowski szeretné, hogy (korábbi) csapattársa Martellus Bennett megkapja a neki kijáró szerződést.

Bennett szerződés lejár március 9.-én és hivatalosan is szabadügynök lesz. Azt még nem lehet tudni, hogy valóban bankot fog-e robbantani a tight end de az nagyon valószínűnek tűnik, hogy az új szerződését nem a New England Patriots-al fogja aláírni.

A jelenleg 29 éves játékos egy tradeel érkezett a Chicago Bears csapatától. Első Pats-es szezonjában 55 elkapásból, 701 elkapott yardot, 7 touchdownt szerzett és a szezon végén megszerezte első bajnoki gyűrűjét is.

"Remélem, hogy bankot fog robbantani. Ha egy tight end bankot robbant, az jót tesz az iparnak és jót tesz a posztnak játszók számára. Azt akarod látni, hogy nő a poszt értéke." - nyilatkozta Gronk.

A hírek szerint a Patriost vezetősége felajánlott Bennett számára egy évi 7 millió dolláros szerződést de a támadó ezt visszautasította.

Gronk évente átlagosan 9 millió dolláros szerződéssel rendelkezik és a jelek szerint a Pats nem akarja ugyanezt megadni Bennett-nek is.

A poszt legjobban kereső játékosának a Seattle Seahawks tight endje Jimmy Graham számít az évi átlagos 10 millió dolláros szerződésével.

nfl.com, Fotó: boston.cbslocal.com