Nincs itt semmi látni való, Brown és Bell marad!

bb.jpg

Megnyugodhatnak a Steelers rajongók, sem Le’Veon Bell, sem pedig Antonio Brown nem fog eligazolni sehova. A liga jelenlegi legjobb és leghatékonyabb támadó duóját sikerült Pittsburghben tartani.

Le’Veon Bell tűnt az idei év legértékesebb szabad ügynökének, de csak nagyon kevesen gondolták azt, hogy Bell eligazol. Hiába a füves problémák a Vasasok vezetése nem kockáztatott, és a 12 milliós exkluzív franchise taggel lekapta LB-t a játékos piacról. Kevin Colbertéknek július 15-éig lesz idejük, hogy egyezségre jussanak a 25 éves Michigan State egyetemen végzett futóval egy hosszabb távú megállapodásról. ha ez nem jön össze, akkor marad az egyéves 12 milliós gázsi, és jövőre újra egymásnak feszülhetnek a felek.

ab.jpg

A Steelers vezetés azonban ezzel nem állt le, és Bell után Antonio Brownt is megdobták némi pénzzel. A gárda első számú elkapójának 2018-ban járt volna le a szerződése ám Colbertek nem vacakoltak, és 4 évvel meghosszabbították a 28 éves játékos kontraktusát. Brown ezzel 2021-ig kötelezte el magát a pennsylvaniai alakulathoz, és új 17 millás éves fizujával, nem mellékesen a liga legjobban fizetett elkapójává lépett elő!

Ezzel a két komoly lépéssel a Steelers vezetésének sikerült stabilizálni az együttes támadó szekcióját, így most rá tudnak koncentrálni Jamas Harrison-Lawrence Timmons projektre!

Forrás

AP, twitter.com (@AntonioBrown)