Adrian Peterson kevesebb fizetésért is a Patriots játékosa lehet

A hírek szerint LeGarrette Blount szolgálataira nem tart tovább igényt a New England Patriots. A vezetőség a futó elvesztésével számol és már tervük is van a játékos helyettesítésére.

Egyik célpontjuk a Minesota Vikings korábbi running backje Adrian Peterson. A Vikings az idei szezonra még magánál tarthatta volna a játékosát de visszautasította a 18 millió dolláros opcióját.

Peterson így szabadügynök lesz és szabadon kiválaszthatja a következő csapatát. A hírek szerint Super Bowl esélyes csapatnál akarja folytatni a pályafutását és a Patriots-tól egy kevésbé jövedelmező szerződést is elfogadna.

Kérőkből persze nincs hiány, a Patriots mellett a New York Giants-t, a Tampa Bay Buccaneers-t, az Oakland Raiders-t, a Houston Texans-t és a Green Bay Packers-t is az érdeklődők között emlegetik.

Peterson márciusban tölti be a 32. születésnapját így már letudta a legjobb éveit de ha egészséges tud maradni akkor komoly erősítést jelent még ma is. A legfontosabb kérdés persze az, hogy mennyi is az annyi?!

nfl.com, Fotó: twitter.com