DeSean Jackson a Buccaneersnél?

Kiszivárgott hírek alapján kész tény, miszerint a Buccaneers évi 12 milliós szerződést kínál fel a Redskins szabadügynök elkapójának.

DeSean Jackson rutinos játékos, aki kilenc éve van már a ligában. Ebből öt ízben átlépte az 1000 yardos határt. Köztük a tavalyi évben is. Nem szokása elhagyni a labdákat, utoljára 2010-ben történt vele olyan, hogy az ellenfél meg tudta szerezni az általa kiejtett labdát.

A számok Jackson mellett szólnak és valóban egy jól csengő nevet találna a csapat Mike Evans ékpárjának. Ugyanakkor mégis van bennem némi kétely. Biztos, hogy a veterán játékos nem csak levezetni jön Tampába nagy pénzért? Ahogy ez előtte már sokan megtették. S a draft első körében ott van a Washington Egyetem elkapója, aki teljesen hasonlatos képességű. Nem más ő, mint az a John Ross, aki a combine alatt 4,22 alatt repesztette végig a 40 yardot, rekord idővel. Persze erre meg lehet mondani, hogy más posztra tud húzni a csapat! Tight end-et, safety-t, running back-et stb-stb. Ha nyélbe ütődik az üzlet a hamarosan nyitó piac alkalmával, lesznek bennem azért kérdések, de egyenlőre muszáj megbíznom Jason Licht döntésében.

Pedig egyenlőre nagyon úgy néz ki, hogy nem azt a vonalat követjük, amit én szorgalmaznék. Miközben az alapot kellene megerősíteni, hogy a rendszer stabil vázon álljon, mi vélt vagy valós veterán playmaker játékosokra vadászunk.

Ilyen lesz a hírek szerint a védő falember Calais Campbell is. Campbell sokoldalú játékos a fal belsejében és ez feküdni szokott Mike Smith-nek. Tulajdonképpen vele kapcsolatban nincs is annyi kételyem, hiszen évről-évre csak azt láttam tőle, hogy jó mentalitással teszi a dolgát. S nem is alacsony szinten. Az ő értéke valahová 7 és 10 millió közé lőhető be. Ugyanakkor itt komoly harcot kell majd vívni a Denver Broncos csapatával, akik ugyancsak nagyon szeretnék őt. Hamarosan kilencedike!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com