Hogy is lett volna ez Mr. Licht?

Jameis Winston szerintem már most azon gondolkodik, szerződése lejárta után milyen eszement pénzösszeget susogjon a félálmosan kávéját szürcsölő Jason Licht fülébe. A várt reakció a kávé földre köpése lenne. Alap esetben! De nem Jason Licht-nél! Mert aki képes 8 millió/éves ajánlatot tenni egy csereirányítónak -természetesen Mike Glennon-ról van szó- az milyen igényt tolerál majd egy kezdő QB esetében? Évi 25 millió? Több? Már előre félek ettől! Mert mi a gond a csillagos égig túlfizetett irányítójú csapatokkal? Hát az, hogy irányító van ugyan, csak csapat nincs! Lásd Brees-Saints! Vagy Luck-Colts!

Mindazonáltal hogyan nézett volna ki az, hogy a cserepadon ülő irányító többet keres a mérkőzésről-mérkőzésre gyalázatosra firkált (kellő fal hiányában) kezdőnél? Mert 2017-re ez lett volna a helyzet. Amíg Jameis fizuja valamivel kevesebb mint 7 millió, addig Glennon Gatorade-et kortyolgatva megkereste volna a nyolcat. 

Az ajánlat tehát valóban megtörtént, Mike Glennon azonban nemes egyszerűséggel beintett Jason Licht-nek és a Buccaneersnek, mert Cousins és Osweiler esetén felbuzdulva pénzszagot érez. Talán nem is alaptalanul, hiszen olyan irányító azért mindenképpen van mint a houstoni karmester.

Persze lehet mondani, hogy a bérek csak követik a megemelkedett keretszámot. De ez nekem akkor is túlzásnak tűnik! Talán csak én vagyok túl kicsinyes.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com