A 49ers a Pro Day-en figyelte Mitchell Trubisky-t, a Browns privát edzést szervez

c7dui8wx0aaq6_c.jpg

A San Francisco 49ers general managere John Lynch rész vett a North Carolina mai Pro Day-én. A frissen kinevezett GM természetesen Mitchell Trubisky-re volt kíváncsi. A Browns is érdeklődik az irányító iránt, de sem Hue Jackson vezetőedző sem pedig Sashi Brown general manager nem volt jelen a Pro Day-en.

Lynch már a Scouting Combine-on is lenyilatkozta, hogy a 49ers figyeli az irányítókat ami nem okozhatott meglepetést mert a felmérő idején egyetlen QB sem szerepelt a csapat rosterén. A 49ers azóta a piacról begyűjtötte Brian Hoyer-t és Matt Barkley-t is de biztosra vehető, hogy a Drafton is kiválasztanak majd egy irányítót (persze nem biztos, hogy az első körben).

Trubisky mellett a Clemson-os Deshaun Watson, a Notre Dame-es DeShone Kizer és a Texas Tech-es Patrick Mahomes számít az idei Draft class legjobb prospectjének. A 49ers a második helyen bármelyik irányítót kihúzhatja mert a Browns szinte biztosan Myles Garrett-et választja az első helyen.

A Browns is megfigyeli Trubinsky-t mert ha nem is az első, de a 12. helyen még kiválaszthatja az irányítót. A Cleveland vezetősége nem a Pro Day-en, hanem egy privát edzésen mérné fel az irányítót. Tavaly a Pro Day-en mérték fel Jared Goff-ot és Carson Wentz-t is de mindkettejüket elengedték (a Rams tradeel Goff-ot igazából elvitték).

nfl.com, Fotó: twitter.com