Szavazás a Mock Draft nyereményjátékról!

Jelenleg átalakuláson megy keresztül az oldal amelynek célja, hogy modern megjelenés mellett még tartalmasabban tájékoztassuk az olvasókat az NFL híreiről, eseményeiről, mindennapjairól. A már megszokott tartalom mellett új játékokkal is készülünk. A közeljövő legnagyobb eseménye az április végén megrendezésre kerülő Draft így a játékosbörzére építve indítanánk el az első játékunkat.

A játék tulajdonképpen egyáltalán nem számít újdonságnak hiszen rengeteg Mock Draftal találkozhattok a hazai és a tengerentúli weboldalakon. Az új oldal első játék/nyereményjátékaként egy Mock Draftot gondoltunk ki a számotokra. Az első kör pickjeire lehetne tippelni és a legjobb eredményt elérő játékosok közül három olvasót díjaznának különböző nyereményekkel.

Az új oldalt igyekszünk a lehető legjobban az olvasók igényeire szabni így a már az első játék alkalmával is lehetőség nyílik rá, hogy alakítsatok a játék menetén.

Két tervezetet képzeltünk el. Az első terv szerint az első kör mindegyik választására tippelni lehetne, míg a második terv szerint 12 kiemelt csapat választását kellene megtippelni.

A játék egy "űrlaphoz" hasonló felületen zajlana, a csapatok mellett egy legördülő menüből lehetne kiválasztani a játékosokat és a küldés gomb lenyomásával már részt is vennél a nyereményjátékban. Mindenki korlátlan számú "szelvényt" kitölthet de a pontok nem adódnak össze, minden szelvény külön játék. Erre azért van szükség, hogy pl. 40 db Myles Garrett az első helyen ne érjen 40 pontot.

Fotó: http://draftbreakdown.com/mockdrafts/