Nyilatkozatok Doug Martin helyzetéről

A running back mint tudjuk eltiltását tölti a liga drogpolitikájának megsértése miatt. Ez még minimum három találkozóra távol tartja őt a pályától. Hogy bebizonyítsa mennyire sajnálja a dolgokat, részt vesz egy rehabilitációs programon és állítólag rendkívül ügyel arra, hogy fizikai állapota is megfelelő legyen. A stáb eltiltása lejártával dönthet a sorsáról. Dirk Koetter-ék mielőtt részt vettek volna az idei combine felmérőin beszélgettek vele. Íme, amit vezetőedzőnk mondott:

"Valóban jól nézett ki. Büszke vagyok, hogy Doug mindent megtesz a visszatéréséért. Mielőtt hazaindult Kaliforniába a srácokkal azt mondtuk neki - Gyere vissza áprilisban és meglátjuk hol tartunk!"

Mindenki közül Todd Monken van a legnehezebb helyzetben, hiszen neki csak odatolják az alapanyagot, aztán rápirítanak, hogy aztán finom legyen a kaja! Ő ezt mondja:

"Jó lenne ha Doug visszatérne, mert az elmúlt évben a sérülések miatt nem tudtuk futtatni a labdát. Hat különböző srácot is bevetettünk a poszton."

Mind közül azonban nekem Jason Licht nyilatkozata a legsokatmondóbb:

"Szerencsére van még időnk a döntésre! Nem reménytelen a futó helyzetünk. Különösen ha figyelembe vesszük milyen mély a draft ebben a pozícióban."

Ha én ezt hallanám a GM-től, bizony nem lennék nyugodt arra vonatkozóan, hogy pár hónap múlva is lesz állásom. Amúgy, ahogy Licht is mondja akár a jelenlegi running back kerettel (Sims, Rodgers,Barber) sem reménytelen a helyzet. A lényeg úgyis az, amiről viszont senki sem beszél, hogy lesz-e a csapatnak olyan futásblokkolási szisztémája, amit a játékosok képesek végrehajtani! Mert ha igen, akkor akár még ez a keret is elég. Ha nem, akkor pedig arkangyalok hada is beöltözhet futónak, a nekik kijáró kötelező ütéseket ők is megkapják majd! Egész egyszerűen nem a futókon fog múlni a dolog!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com