A Bills Mitchell Trubisky-t, a 49ers és a Cardinals Deshaun Watson-t hívta próbajátékra

Két hét múlva Draft így a csapatvezetőket sürgeti az idő, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb pickeket. Az idei évfolyam legjobb irányítói nem unatkoznak mostanság ugyanis sorra látogatják a csapatok privát edzéseit.

A North Carolina irányítója Mitchell Trubisky tegnap a Buffalo Bills privát edzésén vett részt. A játékost produkcióját pedig nagy érdeklődés övezte, az edzésen jelen volt a csapat új vezetőedzője Sean McDermott és Terry Pegula csapattulajdonos is.

Trubisky pénteken már átesett egy privát edzésen, akkor a Kansas City Chiefs vezetői előtt kellett bizonyítania.

A Clemson-os Deshaun Watson a mai napon San Franciscoban tartózkodik, hogy a 49ers vezetői előtt bizonyítson. Még a holnapot is a 49ers-nél tölti és szerdán továbbáll, hogy részt vegyen az Arizona Cardinals privát edzésén. A Cardinalsnál addig sem tétlenkednek, a mai napon a Notre Dame-es DeShone Kizer-el találkoztak.

A Browns mellett a fent említett négy csapatot emlegetik együtt legtöbbet az idei irányítókkal. A Cardinals és a Chiefs irányítóposztja jelenleg megoldott így a pick inkább a jövőt érintené. Tyrod Taylor végül a Bills játékosa maradt de ezek a tesztek nem azt bizonyítják, hogy hosszútávon vele számolnának. A 49ers-nél azonban egy fiatal irányító azonnal kezdő lehetne bár az eddigi esélylatolgatások szerint nem fognak irányítót húzni az első kör második helyén.

nfl.com, Fotó: ninerswire.usatoday.com