Milyen posztokra válasszanak a Drafton: Buffalo Bills

nfldraftpic.jpg

A tavalyi szezon vége előtt bejelentették azt amire rengeteg Bills szurkoló várt azaz Rex Ryan menesztését. A Ryan korszak nem tartott sokáig és egy újabb sikertelen szezon után a csapat general managere Doug Whaley lesz a következő távozó.

Whaley nem tétlenkedett és a veszély miatt és alaposan belehúzott az offseasonban. A piacról 13 játékost szerződtetett ami igen magas számnak minősül. Hat lejáró szerződésű játékossal hosszabbított, köztük volt az a Lorenzo Alexander aki tavaly 32 évesen minden előjel nélkül magára talált és 12.5 sackel zárta az alapszakaszt.

A maradó és megszerzett játékosok mellett azonban a távozók névsora is igen hosszú. A legnagyobb veszteséget a New England Patriotshoz távozó Stephon Gilmore jelenti. A célpontok is megfogyatkoztak mert Robert Woods és Marquise Goodwin másik csapatnál folytatja a pályafutását.

A Bills idei Draft pickjei:

1. kör 10. hely, 2. kör 12. hely(44), 3. kör 11. hely(75); 5. kör 12. hely(156); 5. kör 28. hely(171, trade Cowboys); 6. kör 11. hely(195)

Távozott Érkezett Hosszabbított

LB Zach Brown

K Dan Carpenter

TE Gerald Christian

WR Marcus Easley

CB Stephon Gilmore

WR Marquise Goodwin

S Corey Graham

WR Percy Harvin

WR Justin Hunter

QB EJ Manuel

LB Lerentee McCray

CB Nickell Robey-Coleman

LS Garrison Sanborn

S Phillip Thomas

S Aaron Williams

WR Robert Woods

RB Joe Banyard

WR Philly Brown

WR Jeremy Butler

DE Scott Crichton

DE Ryan Davis

FB Patrick DiMarco

G Vlad Ducasse

K Steven Hauschka

WR Andre Holmes

S Micah Hyde

CB Leonard Johnson

S Jordan Poyer

FB Mike Tolbert

LB Lorenzo Alexander

OL Ryan Groy

LB Ramon Humber

T Jordan Mills

P Colton Schmidt

WR/KR Brandon Tate

 

A Bills elsőkörös pickjét igen nehéz megmondani ugyanis ahány szakértő nyilatkozik ezügyben mindegyik más posztot erősítene meg a Draft elején. Offensive tackle, elkapó, safety és irányító is szerepel a jelöltek között.

Az idei nagy átalakítás során lemondtak a négy évvel ezelőtti elsőkörös irányítójukról E.J. Manuel-ről aki az Oakland Raiders tartalék irányítója lett. Tyrod Taylor végül a csapatnál maradt de a hírek szerint nem vele képzelik el a jövőt így a korai körök valamelyikében irányítót választanak majd.

A legnagyobb esély azonban wide receiver kiválasztására van az első körben. Ha Mike Williams bent lesz a 10. helyen akkor a Clemson korábbi játékosát biztosan kihúzza a Bills. A távozók miatt ez egyértelműen neednek minősül és a friss hírek szerint nem fogják lehívni Sammy Watkins ötödik éves opcióját így szükségük van egy olyan játékosra aki hosszútávon is meghatározó játékossá tud válni.

Gilmore távozásával a csapat elvesztette a legjobb cornerbackjét és kis túlzással kijelenthető, hogy Ronald Darby egyedül maradt a poszton. Az igaz, hogy piacról megszerezték Leonard Johnson-t és az új vezetőedző elégedett Kevon Seymour-al de jelenleg egyetlen nickel cornerük sincs. Legkésőbb a második napon húzni kell ide is.

És akkor még ott van az offensive tackle, a safety és a linebacker posztja is. Jobb tackle és safety mindenképpen kell és a hosszabbítások ellenére még a linebacker sorba is választaniuk kellene. A Bills-nek hat pickje van idén így ha mindegyik hiányposztra kihúznak egy játékost akkor (trade nélkül) el is fogytak a választásaik.

Nate Hairston, CB, Temple
Marlon Humphrey, CB, Alabama
DeShone Kizer, QB, Notre Dame
Patrick Mahomes, QB, Texas Tech
Nathan Peterman, QB, Pitt
Derek Rivers, DE, Youngstown State 
Cam Robinson, OT, Alabama
Tedric Thompson, S, Colorado
Mitchell Trubisky, QB, North Carolina
Chad Williams, WR, Grambling State
Tim Williams, LB, Alabama

nfl.com, upi.com, Fotó: gridironnow.com