A börtönben öngyilkos lett a Patriots korábbi tight endje Aaron Hernandez

Ma hajnali 3 óra 5 perckor a börtöncellájában holtan találták Aaron Hernandez-t. Átszállították egy közeli kórházba, megpróbálták újraéleszteni a New England Patriots korábbi tight endjét de nem jártak sikerrel. Négy óra után mondták ki a halálát. A hírek szerint a lepedőjével felakasztotta magát.

Hernandez egy 2012-es kettős és egy 2013-as gyilkosságért kettős életfogytiglant kapott. Múlt pénteken felmentették a 2012-es kettős gyilkosságban de a későbbi gyilkosságért már korábban elítélték. Az ítélettel valószínűleg a kettős életfogytiglant úszta volna meg, természetesen továbbra is börtönben maradt volna.

A pénteki felmentéshez azonban hozzá kell tenni, hogy Hernandez-t az ellene tanúskodó személye miatt menthették fel. A tanú volt a sofőr a 2012-es lövöldözéskor aki amúgy drogdíler és jelenleg egy másik lövöldözés miatt börtönben ül. Továbbá azt is elmondta, hogy korábban azért nem működött együtt a hatóságokkal mert vérbosszút akart állni Hernandez-en aki Őt is el akarta hallgattatni. Ha nem Ő lett volna a tanú akkor a 2012-es ügyben sem mentették volna fel.

Hernandez 2013 június 17.-én meggyilkolta húga barátnőjének 27 éves barátját Odin Lloyd-ot. Lloyd-nak azért kellett meghalnia mert fel akarta jelenteni Hernandez-t és kitálalt volna az egy évvel korábbi ügyben. Tulajdonképpen egy gyilkossággal próbált meg eltussolni egy kettős gyilkosságot.

A beszámolók szerint Hernandez a pénteki felmentése után összetört. Az ítélet kihirdetése után sírt és remegett a tárgyalóteremben. Ennek ellenére az ügyvédje már jelezte, hogy nem hiszi el, hogy Hernandez saját kezével vetett véget az életének és saját vizsgálatot indítanak. Ez inkább csak egy utolsó hírverésnek tűnik a részéről, a történteken már semmit változtat.

nfl.com, Fotó: twitter.com