Milyen posztra válasszanak a Drafton: Miami Dolphins

2016-nfl-draft-day-2-mock-myles-jack-to-cleveland-browns-derrick-henry-to-miami-dolphins.jpg

A Miami Dolphins tavaly év elején kinevezte vezetőedzőnek Adam Gase-t és a fiatal az első évében be is bizonyította, hogy miért emlegették már évek óta az egyik reménytelibb edzőként. A Dolphins playoffba jutott de a Wild Card körben a Pittsburgh Stelers már túl nagy falatnak bizonyult.

A piacról befoltozták jó néhány hiányposztjukat így szinte minden adott hozzá, hogy az idei alapszakaszt is playoff szereplőként zárják. Az érkezők közül a Jaguarstól megszerzett Julius Thomas a legérdekesebb mert ha visszatér a korábbi Broncosos látott formájához akkor rengeteget segíthet Ryan Tannehill-nek.

A Dolphins idei Draft pickjei:

1. kör 22. hely; 2. kör 22. hely(54); 3. kör 33. hely(97,kompenzációs pick); 5. kör 22. hely(166); 5. kör 35. hely(178, kompenzációs pick); 5. kör 41. hely(184, kompenzációs pick); 7. kör 5. hely(223, trade Rams); 7. kör 22. hely(240)

Távozott Érkezett Hosszabbított

S Isa Abdul-Quddus

T Branden Albert (trade Jaguars)

TE Jordan Cameron (visszavonult)

LB Jelani Jenkins

DE Dion Jordan

CB Ifo Ekpre-Olomu

DT Earl Mitchell

TE Dion Sims

DE Mario Williams

S Nate Allen

TE Anthony Fasano

DE William Hayes (trade Rams)

G/C Ted Larsen

S T.J. McDonald

TE Julius Thomas (trade Jaguars)

LB Lawrence Timmons

LB Kiko Alonso

DE Andre Branch

G/T Jermon Bushrod

LS John Denney

WR Kenny Stills

 

A legnagyobb hiányposztjuknak Lawrence Timmons érkezése ellenére is a linebacker poszt minősül. Timmons kezdő lesz a pálya közepén, Kiko Alonso a gyenge oldalon fog játszani de szükségük van egy erős oldali linebackerre. Koa Misi, Spencer Paysinger és Donald Butler pályázik erre de mindenképpen választaniuk kell a posztra.

Az offense fal is erősítésre szorul. Laremy Tunsil és Ja’Wuan James tackle, Mike Pouncey center poszton kezd de jelenlegi guard páros Ted Larsen és Jermon Bushrod nem kezdő kaliber. Mindkettejüket inkább tartalékként kellene számításba venni így akár az első körben is érkezhet egy guard.

A védőfal a támadófalhoz hasonlóan erősítésre szorul de itt defensive tackle és end is várható. DT poszton a fiatal Jordan Phillips és a pusztító Ndamukong Suh szinte egyedül maradt így elsődlegesen erre a posztra váható erősítés. Pass rusher is kell mert a Cameron Wake, Andre Branch, Terrence Fede, William Hayes, Nick Williams sor mögé szükség van egy stabil beugróra.

Byron Maxwell cornerback és Reshad Jones strong safety jónak tűnik és kezdők lesznek de a free safety Michael Thomas-t inkább a speciális egységben kellene bevetni. Tony Lippett-nek Xavien Howard-al és Bobby McCain kell megküzdenie a helyéért így cornerback és safety posztra is várható érkező. Sőt már a második napon ki fognak választani minimum egy defensive backet.

Elkapóra is szükségük lesz, de valószínűleg csak az utolsó napon érkezik majd. A Jarvis Landry, DeVante Parker, Kenny Stills hármas eléggé rendben van, azonban megsérülhetnek és mindenképpen szükségük lesz még egy elkapóra mert rajtuk kívül nincs tapasztalattal rendelkező receiverük.

Akikkel kapcsolatba léptek:

Taco Charlton, DE, Michigan
Jarrad Davis, LB, Florida
Rudy Ford, S, Auburn
Jordan Herdman, LB, Simon Fraser
Shaquill Griffin, S, UCF
O.J. Howard, TE, Alabama
Jadar Johnson, DB, Clemson
Malik McDowell, DL, Michigan State
Obi Melifonwu, S, UConn
Jalen Myrick, CB, Minnesota
David Njoku, TE, Miami
Travis Rudolph, WR, FSU
Jonnu Smith, TE, Florida International
Ryan Switzer, WR, North Carolina
Teez Tabor, CB, Florida
T.J. Watt, LB, Wisconsin
Deatrich Wise, DL, Arkansas

nfl.com, upi.com, Fotó: upi.com