Vincent Jackson-nak esze ágában sincs visszavonulni

Bár amikor a veterán elkapó szabadügynök lett, felreppentek olyan hírek miszerint ha nem tud megegyezni a tampai franchise-zal, akkor szögre akasztja a sisakot. V-Jax szerette volna folytatni Tampában, a megegyezés mégsem született meg. Az előirányzott forgatókönyv azonban nem bizonyult igaznak.

"Dirk nagyon felkészült. Biztos vagyok benne, hogy a sok munka Jameisszel és a koordinátor, akit mindenki követ, jó út a sikerhez. De egy csomó dolgot az asztalra kell tenni! Várni fogom a lehetőséget. Tudom, hogy tavasz végén, nyár elején meg fog valaki keresni. A draft után már látják a csapatok mire van szükségük és ez mennyit ér nekik. Csak türelmesnek kell lennem." - nyilatkozta Jackson.

A folytatás tehát szinte garantált már csak az a kérdés, hogy hol. Ez a helyszín aligha Tampa lesz. A keret most kielégítő mélységet mutat. Érkezett DeSean Jackson és talán a draftról is érkezik még egy elkapó. Josh Huff-ot sem küldik börtönbe tiltott fegyverviselési ügye miatt, egyszóval a depth adott a poszton. S hát arról sem szabad megfeledkezni, hogy V-Jax már háta mögött hagyta legjobb éveit!

Időközben megtörtént a csapat első összetartása, méghozzá Doug Martin-nal a fedélzeten. A futó jó fizikai állapotban volt, ezt maga Jason Licht is elismerte. De Jameis Winston is kiállni látszik mellette:

"Biztos vagyok Dougban! Lehet, hogy küzdött néhány sérüléssel az elmúlt évben, de ez a csapat az ő világa."- mondta az irányító.

Mondott még mást is, mint például hogy DeSean Jackson olyan mint egy Bentley Ferrari motorral, amely hasonlatot még életemben senki mástól nem hallottam. Gondolom arra célzott, hogy minden porcikája csúcsminőség a frissen igazolt elkapónak.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: sportingnews.com