Ez nem megjátszós Hard Knocks lesz!

Kitalációk, beállítások, megjátszás. Valljuk be egy ilyen műsornak ezek szinte elkerülhetetlen velejárói. S ezek a dolgok általában át is jönnek a televízión keresztül. Ha valaki mindezeket kiküszöbölve tud egy sorozatot elkészíteni, az bizony mestere szakmájának. S hát nem mindegy az sem ki az alany, mert az alanyok személyisége alapjaiban határozza meg a szórakoztatás színvonalát.

Akik örülnek a Tampa Bay Buccaneers kiválasztásának, azok legelső sorban azért teszik, mert Jameis Winston-ban egy olyan fiatal irányítót ismerhettek meg eddig, aki még teatralitásában is természetesnek tűnik. Imádja őt a kamera, s irányítónk ezt ki is használja. Egészen nyilvánvaló, hogy egyik elsődleges célpontja lesz a felvételeknek!

Dirk Koetter és Mike Smith atlantai éveikben már szereztek tapasztalatot, milyen is egy ilyen forgatás. Igaz, akkor fordított volt kettejük között a szereposztás. A természetességet vezetőedzőnk is sokra tartja, mint ahogy az kiderül nyilatkozatából is:

"A megjátszás olyan, amit nem szívesen teszel. Úgy gondolom a srácok is így vannak vele. Próbáljuk nem megjátszani a dolgokat."

A sorozat fő témái lehetnek majd Jameis Winston-on túl, a két kicker Roberto Aguayo és Nick Folk külön kis "csatája". Aztán két többre tartott, de most sérülések és eltiltás miatt a helyükért küzdő játékos. J.R. Sweezy-ről és Doug Martin-ról beszélek. Nagyobb szerepet kaphat természetesen az újonnan érkező sztár, DeSean Jackson és a draftról érkezők küzdelmeit is szeretik nyomon követni az emberek.

Én nagyon remélem, hogy rálátást nyerhetünk Cameron Brate humorára is, mert állítólag egészen sajátos. Na meg nem utolsó sorban, természetes!

Forrás:

Bucs Blog

Bucs Blog a Facebookon

Fotó: bustedcoverage.com