A Buccaneers az első napon rámehet az Alabama legjobbjaira

Mint mindenkinek, nekem is van kedvenc koreográfiám, aminek mentén haladva megelégedés töltene el. Nézzük az első napot!

Nekem bevallom mindenki közül egy tight end, az Alabama szörnyetege O.J. Howard lenne az elsődleges kiszemeltem. Azt már korábban leírtam, hogy miért. Egész egyszerűen úgy érzem ő akkora segítség lehetne Jameis Winston számára mind elkapásoknál, mind blokkolásnál, ami a támadóegység hatékonyságát azonnal növelni tudná. Persze nagy esély van rá, hogy a 19. helyen már nem lesz benn! Mi lenne akkor? Elhoznánk Alabamát!

Itt ezalatt alapvetően két játékost értek.
Reuben Foster (LB) 6,0"/229 lb.
Az Alabama linebackerét nem elég, hogy hazaküldték méltatlan viselkedés miatt a combine-ról, még a drogteszten is megbukott. A simán top 10-es játékos emiatt akár csúszhat. Ha ez a 19. helyig elérne, kihagyhatatlan lehetőségnek tartanám! Igaz, nem a linebacker pozíció a legnagyobb szükség, Foster is egy szörnyeteg.
Kegyetlen, fizikális ütköző, aki ráadásul elképesztően fürge. Ott van mindenütt, bejátssza az egész pályát. Bár "csak" 104 kg. a falemberek is megszenvednek vele. Bár blokkolókkal szembeni technikája bővítésre szorul és egyetemi évei alatt voltak hát problémái, a 19. helyen úgy érzem hiba volna elszalasztani!

Marlon Humphrey (CB) 6'1"/ 185 lb.
Az 1,85 m. magas alabamai védő erő és sebesség brutális ötvözetét adja. Kiváló egyensúly, koordinált mozgás jellemzi. Használható egyaránt passz és futás elleni hívásoknál. Jó kezei vannak, ami interception-ökben is megmutatkozhat és a blokkolókkal szemben is rendkívül fizikálisan lép fel. Kiváló speciális egység tag. Talán egyetlen nagy hiányossága, hogy a pálya középső részén nem elég gyors az irányváltása. Sebaj, legfeljebb nem nickel cornerback lesz! Esetleg kemény, fizikális játéka vonhat maga után sárga zászlókat.

Ha egyik játékos sem elérhető én lehet megpróbálnék egy letrade-et. Mondjuk a New York Jets-szel, akiknek bizonyára jól jönne egy extra első kör annyi a lyuk a keretükben. Sheldon Richardson játékjoga és a Jets második köre pluszban baráti ár lenne. Richardson idei fizuja beférne a büdzsébe, elképesztően erős védőfalunk lenne, s nem mellesleg Gerald McCoy-t meg lehetne vele versenyeztetni! Aki nyer, jövőre az marad, a másik megy! Kegyetlen a világ! Mert ez is csak üzlet! De alap helyzetben nálam az első kör jelszava: Alabama! A 2. nap hétfőn!

Forrás:

Bucs Blog

Bucs Blog a Facebookon