Hollywood után a valóságban is megvalósult a Cleveland Browns nagy Draft napja

Egy újabb példa rá, hogy Hollywood sem írhat az életnél jobb forgatókönyvet de legalábbis mindig megpróbálja. Egészen pontosan évekkel ezelőtt megtette, mert a tegnapi első kör sokban emlékeztethet a 2014-es Draft Day című filmre.

A filmben a Kevin Costner alakította főszereplő véletlenül pont a Cleveland Browns general managere volt. Igen kétségbeesett helyzetbn volt így első három körös picket átadva feltradelt az első helyre. A pick leadásakor azonban nem változtatott és kihúzta azt a védőt akit az eredeti helyén is megkaphatott volna.

Ezután jött a Hollywood-i csavar, három második körös picket beáldozva visszaszerezte a pickjeit, kiválasztotta a vezetőedzője által kért játékost és még egy jó visszahordót is megkaparintott. Tömören ennyi hátha valaki nem látta és kíváncsi a filmre. Persze mindenki azt mondta, hogy ez hülyeség, ez csak egy film de tegnap jött Sashi Brown és lenyomta Hollywood-ot.

Egy különbség a film és Hollywood között, hogy Brown a tavalyi "kitűnő" szezonnak köszönhetően alanyi jogon birtokolta az 1/1-et. Nem kellett jósnak lenni, hogy tudjuk kit fog választani az első helyen és érvényesült is a papírforma. Roger Goodell a defensive end Myles Garrett nevét olvasta fel elsőként. Itt mindenki elégedetten hátradőlhetett, hogy megcsinálták a kötelezőt.

11 pickel később a 12. helyen a tavalyi Carson Wentz trade miatt ismét a Browns következett de felvillant a trade alert. A Houston Texans feljött a helyre, hogy kiválaszthassa az irányító Deshaun Watson-t. A Browns az idei első kör felcserélése mellett megkapta a Browns jövő évi elsőkörös pickjét.

A 25. helyen húzhatnak és behúztak egy bónusz első kört. A kapott helyen a Browns kiválasztotta a Michigan strong safetyjét Jabrill Peppers-t. Jó húzás, ez is mint szinte minden poszt need és egy nagyon jó safetyt kaptak a kör végén úgy hogy extra első kört már korábban zsebre vágtak.

Mindenki úgy gondolta, hogy ennyi volt és egy jó napot zárt a Browns de ismét jött egy trade alert. Most a Browns a Packers-el cserélt és feljött a 29. helyre. A pickért átadták az idei második kör első és a negyedik körös pickjüket. A helyen pedig kihúzták az évfolyam, legrosszabb esetben is, második legjobb tight endjét David Njoku személyében.

Egy kör, három pick és három kezdőjátékos kerül a rosterre úgy, hogy szereztek egy első kört és igazából csak egy negyediket vesztettek mert a második körös picknél négyet felfelé mozdultak. Ilyen forgatókönyvet még Hollywoodban sem írnak.

Fotó: clevelandbrowns.com, twitter.com,