Panthers Draft visszatekintő - Értékelések

Az a nap, amikor az osztályzatok kijönnek, stresszesek szoktak lenni, de ebben az esetben nem kell így lennie.A értékelések azonnal megjelentek a draft után, de ezeket nem szabad túl komolyan venni.

Összességében szubjektív képet nyújtanak arra vonatkozóan, hogy a választott játékosok milyen értéket képviselnek, miközben azt mérlegelik, hogy a csapatnak azon a poszton mennyire volt szüksége játékosra.

A valódi kép arról, hogy a 2017-es draft választások hogyan fognak teljesíteni, időben ki fog derülni, amikor a játékosok megmutatják magukat a pályán. Most azonban itt van néhány korai értékelés, amelyet érdemes fontolóra venni.
(Amerikában a legjobb értékelés az A, a legrosszabb a D.)

Chad Reuter, NFL.com: A-

Reuter Christian McCaffrey-t, a Panthers első körös választását "nagyszerű játékos"-nak nevezi és a harmadik körös Taylor Moton-t az osztály jobbik right tackle-jei közé sorolja. Úgy véli, hogy a defensive end Daeshon Hall jól illik a Carolina csapatába, de a Panthers-nek nem feltétlenül kellett volna egy pick-et adnia érte, hogy feljebb lépjen. Másrészt az ötödik körös cornerback-et, Corn Elder-t "abszolút nagy fogás"-nak nevezte.

Nate Davis, USA Today: A-

Davis-nek tetszik a fegyver/pajzs kombináció, amellyel a Panthers Cam Newton-t és társait támogatja az első három választással. Azt mondta, McCaffrey és a második körös Curtis Samuel "egy rémálom lehet, ha összerakják őket párba." Davis-nek tetszett a fiatalok érkezése is a defensive end rotációba.

Chris Burke, SI.com: B +

Burke izgatott McCaffrey sokoldalúsága miatt és Samuel-t "videojáték fegyvernek" nevezte, de azon töprengett, vajon a Carolina-nak nem kellett volna inkább a második fordulóban a védelembe választania ahelyett, hogy megduplázta az offense fegyvereit. Moton szerinte azonnal kezdő lehet.

Pete Prisco, CBSSports.com: B-

Prisco-nak nem tetszik, hogy a TOP10-ben egy futó is van, de azt elismeri, hogy McCaffrey "sokféleképpen segíthet." Hall és Elder minőségi védőjátékossá fejlődhet.

Mel Kiper, ESPN.com: C +

Kiper-nek sem tetszik a korai futóválasztás, de McCaffrey rajongója, aki "nem csak egy running back". Szereti Samuel játékát is, de nem feltétlenül tetszik neki, hogy a Carolina mindkettőt kiválasztotta, tetszik neki Moton, de szerinte guard lesz és úgy gondolja, hogy a Panthers túl korán választotta ki Hall-t.

Dan Kadar, SB Nation: C +

Kadar úgy véli, hogy a McCaffrey-Samuel duót "sokkal dinamikusabb és szórakoztatóbb" lesz nézni, de mindkét választást "kissé szükségtelennek" nevezte. Tetszik neki Moton és a Hall kiválasztása, de azon töprengett, a Carolina-nak inkább egy defensive end-et kellett volna választania, mielőtt egy offensive tackle-t választottak.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu