Jason McCourty a Browns-hoz látogat

A Tennessee Titans-től pár hete elküldött Jason McCourty iránt élénken érdeklődik a Cleveland Browns csapata. Sőt ez több mint érdeklődés mert tegnap este együtt vacsorázott a Browns vezetőivel és a mai napon pedig ellátogat a csapat központjába.

cornerback ikertestvére Devin safety poszton a New England Patriots csapatát erősíti és nagyon szeretné ha a testvérével együtt játszhatna a secodaryben. A Foxborough-i látogatás eddig még nem valósult meg és a hírek szerint a hét későbbi részében egy másik csapat is látogatóra hívta a szabadügynök védőt.

Persze a következő látogatás már létre sem jönne ha ma vagy holnap aláírna a Browns-al. Cornerbackre pedig nagy szükség van Clevelandben mert az újonc edzőtáborban megsérült a negyedik körös választottjuk Howard Wilson és a hírek szerint nem fog pályára lépni az idei szezonban.

Egyes hírek szerint McCourty-t már csak egy sikeres fizikai vizsgálat választja el a Browns-tól. Csak a neveket elnézve egyre jobban néz ki ez a Browns persze nagy kérdést jelent, hogy ez menyire látszik majd a csapat játékán.

profootballtalk.nbcsports.com, Fotók: twitter.com