Marshawn Lynch meze volt a legkelendőbb

Marshawn Lynch nagyon hamar visszatért az NFL-be, legalábbis a szurkolók hamar megkedvelték Őt az Oakland Raiders játékosaként. Az nfl.com nyilvánosságra hozta a májusi mezeladási statisztikákat amelyből kiderült, hogy a szurkolók a nyugdíjból visszatérő running back új mezét vásárolták meg legtöbbször.

Lynch első helye meglepetést okozott de azért több szempontból magyarázható. A futó hatalmas népszerűségnek örvendett a visszavonulása előtt és hogy szülővárosa csapatának kedvéért halasztotta el a nyugdíjas éveket azzal minden bizonnyal a legtöbb Raiders szurkoló szimpátiáját kivívta.

A lista folytatása nem okozott meglepetést ugyanis a második helyen az ötszörös Super Bowl győztes Tom Brady található. A Pats irányítóját a tavalyi év Dallas-i újoncpárosa Dak Prescott és Ezekiel Elliott követi. Ötödik helyen a Houston Texans újonc irányítója Deshaun Watson, a hatodik helyen pedig Lynch csapattársa Derek Carr zárt.

Watson mellett az újoncok közül egyedül csak James Conner került fel a 25-ös listára. A Pittsburgh Steelers harmadik körös running backje Hodgkin-limfómában szenvedett, túlélte a rákot és a pár hete közzétett bejelentés szerint teljesen kigyógyult a betegségből.

Colin Kaerpernick sem zárt rosszul bár az igaz, hogy a San Francisco 49ers korábbi irányítója jelenleg biztosan jobban örülne egy szerződésajánlatnak mint ezen lista 17. helyének.

nfl.com, Fotó: arrowheadone.com, twitter.com