A Panthers elsőszámú prioritása egy egészséges Michael Oher

Sokan még mindig azon aggódnak, hogy Michael Oher ott lesz-e a következő héten a kötelező minicamp-en, az offensive tackle az Instagram-on csütörtökön feltöltött és gyorsan törölt egy képet, ami válasz lehet a kérdésre.

Pénteken a Panthers general manager-e, Dave Gettleman világossá tette aggodalmát Oher-rel kapcsolatban, aki több mint nyolc hónapja az NFL agyrázkódás utáni protokollját csinálja.

"Nem tudom, hogy Michael felrakta-e a fotót, vagy sem." mondta Gettleman. "Ettől függetlenül az elsődleges szempontom Michael egészsége."

Május 5-én Gettleman elrepült Nashville-be, hogy találkozzon Oher-rel, mert Gettleman már március eleje óta nem beszélt vele.

"Nagyszerű találkozásunk volt, beszélgettünk egy órát, megebédeltünk, nagyon kellemes kis beszélgetés volt, sok dologról beszélgettünk - nem a fociról. Róla, arról, hogy mit csinál és milyen eredményeket ért el." mondta Gettleman. "Jól kezdődött és jól ért véget. És miután találkoztunk, Michael néhány napig még tartotta a kapcsolatot. Viszont a kommunikáció megakadt. Az első számú prioritásunk egy egészséges Michael Oher. Ez nem a fociról szól, ez Michael-ről szól."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: panthers.com