Eric Decker a Tennessee Titans-hez látogat

Nem fecsérli az idejét a csapat nélkül maradt Eric Decker. Már egy hete tudni lehetett, hogy a New York Jets meg fog válni az elkapójától. Egy hetet rááldoztak az elkapó eltradelésére de trade partner hiányában tegnap hivatalosan is megváltak tőle.

Decker pedig nem tétlenkedik a piacon és a mai napon már el is látogat a Tennessee Titans csapatához. Nem mondhatjuk, hogy a Titans túlságosan jól áll elkapófronton így egy Decker kaliberű receiver (persze egészségesen) mindenképpen megkönnyítené Marcus Mariota dolgát.

Decker esetében pedig az egészséges kifejezés lesz a perdöntő. A tavalyi szezonban váll és csípősérülés miatt csak három mérkőzésen tudott pályára lépni. A korábbi jelentések szerint azonban már teljesen felépült a sérüléséből.

A Titans a Draft első körében kiválasztotta Corey Davis-t, a harmadik körben pedig Taywan Taylor-t. A jelenlegi depth chart szerint Davis kezdő lesz a tavaly majdnem ezer yardig jutó Rishard Matthews-al együtt. Mögöttük Harry Douglas és Tajae Sharpe jelképez nagyobb játékerőt így egy megfelelő szerződéssel mindenképpen érdemes lenne megpróbálkozniuk Decker-el.

nfl.com, Fotó: twitter.com