Három kérdés a Panthersnál: Elkapók

A korábbi első körös Kelvin Benjamin és korábbi második körös Devin Funchess nem érte el a várt magas szintet 2016-ban és 2017-ben még sokat kell bizonyítaniuk. Curtis Samuel-t a második körben választották, a szükséges sebességet és sokoldalúságot hozhatja, Russell Shepard pedig - aki a Tampa Bay-ben lejátszott négy szezonja után csatlakozott a Panthers csapatához - már megmutatta veterán mivoltát.

HÁROM KÉRDÉS

1. Vajon Benjamin és Funchess felnő a feladathoz?

A general manager Dave Gettleman mondta a legjobban: "Itt az idő" Benjamin és Funchess számára. Miután a holtszezonbeli edzésprogramra kissé túlsúlyosan érkezett, Benjamin belehúzott és egy erős minicamp-et produkált. Funchess szilárd teljesítményt nyújtott és a vezetőedző Ron Rivera úgy véli, hogy a Panthers jobban használhatja majd, mint az elmúlt szezonban. Láttunk villanásokat mindkettőtől, de ahogy elkezdik a 4. és a 3. szezont, itt az idő a magas szintű következetes hatékonyságra.

2. Hogyan fogja használni a Panthers Samuel-t?

Csakúgy, mint az első körös Christian McCaffrey, az Ohio State második körös játékosát is számos módon lehet használni. A Panthers elsősorban Samuel-re slot elkapóként számít, de futóként is otthonosan mozog, így láthatjuk őt más poszton is. Egy dolog biztos: az ő "Oh Istenem" sebessége óriási segítség lesz a védelem széthúzásában, különösen, miután Ted Ginn, Jr. New Orleans csapatához igazolt.

3. Milyen hatással lesz Shepard a csapatra?

Shepard a tavasz egyik sztárja volt. Energiája és lelkesedése kiemelkedett, az OTA és a minicamp megbízható célpontja lett középen. Vajon erre vasárnaponként is számíthatunk? Minden bizonnyal. De a hajlandósága arra, hogy a vezére legyen egy fiatal csoportnak, szintén fontos eleme az ittlétének.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: panthers.com