Három kérdés a Panthersnál: Tight endek

2016-ban Greg Olsen lett az első tight end az NFL történetében, aki három egymást követő 1000 yardos szezont produkált. Olsen, akit a harmadik egymást követő alkalommal választottak be a Pro Bowl keretbe, a Panthers legjobbja volt 80 elkapással és 1,073 elkapott yarddal. A megbízható veterán Ed Dickson visszatér, Olsen mögött a második számú tight end már négy éve.

HÁROM KÉRDÉS

1. Olsen-nek meglesz a négy egymást követő 1000 yardos szezon?

Most mindenki azt gondolja, hogy Olsen megint eléri majd az 1000 yardot. A következetességének és megbízhatóságának (nem hagyott ki egyetlen meccset sem kilenc év alatt!) köszönhetően az NFL egyik legjobb tight end-je. Igen, a Carolina több fegyvert adott Cam Newton kezébe, de Olsen státusza nem változik meg.

2. A szerződésével kapcsolatos helyzet megzavarhatja?

Elcsépelt mondat, de Olsen profi a szó minden értelemben. A 11. évét taposó veterán tudja, hogyan kezelje az üzleti dolgokat a pályán és azon kívül és mivel még két év van hátra a szerződéséből, meglepő lenne, ha látnánk rajta valami "zaklatottságot", amikor a Panthers megérkezik az edzőtáborba.

3. Megmutatja e magát egy fiatal srác?

Olsen és Dickson mellett csak egy tight end volt, akinek volt még elkapása 2016-ban, ő pedig nem más, mint Chris Manhertz. Ez volt az első elkapása pályafutása során és 10 yardot szerzett vele. Scott Simonson öt meccsen játszott és először volt kezdő pályafutása során, de még nem iratkozott fel az elkapással rendelkezők közé. A Panthers lát valamit Manhertz-ben és Simonson-ban, de nagy lépéseket kell tenniük ahhoz, hogy 2017-ben még több lehetőséget kapjanak.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: panthers.com