Star Lotulelei: Nem igazán gondolok a szerződésre

A defensive tackle Star Lotulelei a szerződésével kapcsolatos szituációt az elvárható módon kezeli; nyugodt maradt, nem beszél róla túl sokat, teszi a dolgát.

"Megpróbálok nem túl sokat gondolni rá.mondta Lotulelei. "Ez része annak, amit csinálunk - a dolgok üzleti oldala - de nem igazán gondolkodom túl sokat rajta. Még a szezon elején vagyunk. Jelenleg csak arra koncentrálok, hogy jobb legyek, fejlődjek és segítsek ennek a védelemnek eljutni odáig, ahol lennünk kell, elérni a célunkat ebben a szezonban."

Lotulelei újonc szerződése a szezon végén lejár. A korábban a 14. helyen választott játékos esetében éltek az ötödéves opció lehetőségével, amit a csapatok az első körös választások esetében alkalmazhatnak. Reménykedik abban, hogy 2017 után is Carolina-ban marad.

"Természetesen. Szeretek itt lenni." mondta Lotulelei. "Barátokat szereztem itt. Az öltözőben nagyszerű a hangulat. Szeretek játszani ezzel a védelemmel. A D-line szobában is nagyszerű a hangulat, az edzők remek emberek. Szeretnék visszajönni, de ez egy üzlet."

A Panthers és a defensive tackle Kawann Short már megkötött egy üzletet korábban, ebben a holtszezonban. Short, akit a Carolina 2013-ban választott ki a második körben, miután Lotulelei-t egy körrel korábban kiválasztották, egy jól fizető ötéves szerződés hosszabbítást írt alá.

Short, a hatékony pass rusher megkapta a pénzét, ez pedig Lotulelei számára is elérhető lehet, aki több, mint egy űrt-betöltő futás-megállító játékos.

"A pénz nagyon fontos része annak, amit csinálunk, de ugyanakkor ki kell menni oda és ki kell érdemelni. Csak próbálok fejlődni minden nap." mondta Lotulelei.

"KK kitölti a statisztikai lapokat, sok nagyszerű játékot megcsinál. Megpróbálom játszani a szerepemet ebben a védelemben és a lehető legjobb próbálok lenni. Bármire is legyen szüksége a védelmünknek - bármire is van szükségük tőlem - ki tudok menni és meg tudok tenni bármit, amit kérnek tőlem. Ha azt akarják, hogy menjek ki és támadjam az irányítót vagy nyomjam össze a zsebet vagy állítsam meg a futást - bármit is kérnek, azt fogom csinálni."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: buffalobills.com