Veterán elkapóval erősített a Buffalo Bills

Anquan Boldin csapat nélkül töltött napjai véget értek. A Buffalo Bills szerződteti a jelenleg 36 éves elkapót aki szeptemberben már a 15. profi szezonját fogja megkezdeni.

A jelentések szerint az elkapó egyéves szerződést kötött az új csapatával de a fizetésről ellentétes információk érkeztek. Az NFL Network munkatársának, Tom Pelissero-nak az információja szerint 4 millió dollárt keres majd az elkapó azonban máshol csak 2.5 millióról írnak.

A Bills-nek elkapóra volt szüksége és Boldin egy kicsit vészmegoldásnak tűnik. Korábban megpróbálták szerződtetni a Kansas City Chiefs-től elküldött Jeremy Maclin-t de Ő végül a Baltimore Ravens hívására mondott igent.

Kérdéses, hogy milyen szerepet szánnak Boldin-nak az új állomáshelyén. Számszakilag megvan a Bills WR sora de minőség már erősen kérdéses.

A korábbi elsőkörös Sammy Watkins az elsőszámú elkapójuk bár most már ideje lesz megmutatnia, hogy három évvel ezelőtt miért is választották ki ilyen magasan. Watkins után az idei újonc, Zay Jones következhet a depth charton majd utána más csapatokat megjárt elkapók jönnek így Boldin akár a szezon elejétől fogva kezdő lehet.

nfl.com, Fotó: twitter.com