A Packers a Cowboys tartalékfalemberével erősítette meg a keretét

A Green Bay Packers a mai napon megerősítette a támadófalát. A Dallas Cowboys korábbi tartalék bal oldali offensive tacklejére (bevethető guard poszton is), Byron Bell-re esett a választásuk. Egyelőre nem ismert a falemberrel kötött szerződés hossza és anyagi részletei sem.

A jelenleg 29 éves Bell tavaly csatlakozott a Cowboys-hoz és a szezont Tyron Smith tartalékaként töltötte. Az All-Pro falember mögött (Smith sérülése miatt) azért pályára lépett 12 mérkőzésen, összesen 243 snap jutott neki a tavalyi szezonban.

Bell a pályafutását draftolatlan szabadügynökként, a Carolina Panthers játékosként kezdte. Az első négy szezonjában a csapat kezdőjátékosa volt majd csatlakozott a Tennessee Titans csapatához. Bokasérülése miatt azonban ki kellett hagynia az egész 2016-os szezont.

Miután visszatért a sérüléséből csatlakozott a Cowboys-hoz de finoman szólva sem pályafutása legjobb szezonját futotta. "Legemlékezetesebb" mérkőzését a 10. játékhéten játszotta amikor az Atlanta Falcons pass rushere Adrian Clayborn hat sacket szerzett az Ő oldaláról.

Vak oldali védőként az új állomáshelyén sem számíthat sok lehetőségre ugyanis David Bakhtiari-nak betonbiztos helye van. A Pro Football Focus posztjának legjobb játékosának választotta. A jobb oldalon azonban nem tudni, hogy milyen formában tér vissza Bryan Bulaga a tavalyi keresztszalag szakadásából így ezen oldalon lehet keresnivalója.

nfl.com, Fotó: twitter.com