Calvin Johnson a bokája miatt nem fog viszatérni

Calvin Johnson 2016 márciusában bejelentette a visszavonulását de tavaly több csapat is megkereste a játékjogát birtokló Detroit Lions csapatát az elkapó megszerzéséről tárgyaljanak. Megatron-t vissza akarták csábítani a pályára de az elkapó a nyugdíjas éveket választotta.

Mára kiderült, hogy tulajdonképpen miért is akasztotta szögre a sisakját a liga egyik legjobb elkapója. Johnson elmondása szerint a pályafutása során elszenvedett bokasérülései miatt akkor sem tudna visszatérni ha akarna.

"Nem gondolom mert sokszor amikor reggel kikelek az ágyból nem tudom hajlítani a bokámat. Már játékosként is problémát okozott, beakadt vagy felduzzadt, egyszerűen nem tudom hajlítani. Ha nem tudod hajlítani a bokádat akkor pedig csak egyenes lábfejjel tudsz futni."

A bokáján kívül minden rendben van az elkapóval pedig a pályafutása során térd, láb, borda és kézsérülés is hátráltatta. Egészségügyileg rendben van és nem szenved az agyrázkódások tüneteitől sem. A fiai számára nem fogja megtiltaná meg, hogy futballozzanak de neki már ennyi volt.

profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: twitter.com